Menu

U11 drenge vinder sølv ved Vesterhavs Cup

image
06. juni 2017 kl. 21:39

U11 drenge nr. 2 ved Vesterhavs Cup

U11 drenge deltog i pinsen i Vesterhavs Cup ved Esbjerg kombineret med overnatning på Bramming Gymnastik og Idrætsefterskole. Det blev en forrygende weekend for drengene.

Lørdag gjaldt det 3 kampe i den indledende pulje. Alle 3 kampe blev vundet, så puljen blev vundet i sikker stil. Lørdag aften stod den på Champions League finale på storskærm på efterskolen i Bramming.

Søndag morgen kl. 8(!) var der kvartfinale mod St. Restrup. På trods af det tidlige tidspunkt og den sene sengetid lørdag aften spillede drengene noget af det bedste fodbold, de nogensinde har spillet og vandt med 4-0.

I semifinalen ventede Hjerting IF, og det blev en gyser. Det blev en meget tæt og lige kamp, som endte 0-0. Herefter fulgte en nervepirrende straffesparkskonkurrence, hvor Strib drengene holdt hovedet koldt og vandt 2-1.

Esbjerg FB ventede i finalen. Drengene fik en uheldig optakt, da målmand Nikolaj blev skadet under opvarmningen og måtte på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han hans tommelfinger var kraftig forstuvet. Synd for Nikolaj at gå glip af finalen, og den uheldige optakt gav også lidt uro blandt drengene. Esbjerg vandt fortjent finalen med 3-0.

Tillykke til drengene med den flotte andenplads, som blev sikret ved at spille sammen som et hold. Drengene leverede undervejs forrygende angrebsspil med flotte kombinationer og knivskarpe afleveringer.

/Søren Vesterby Knudsen