Menu

REMA 1000 SIF CUP

image
02. februar 2020 kl. 22:10

REMA 1000 SIF cup er nu veloverstået efter 2 weekender med rigtig flot fodbold i Strib Fritids- og Aktivitetscenter.


I løbet af de 2 weekender har vi har haft besøg af ikke mindre end 228 hold, hvilket er tæt på en ny rekord. Næsten 1400 spillere i alderen fra 4 år – 30 år har spillet fantastisk fodbold. Som noget nyt i år, blev der oprettet en senior række, hvor 10 hold dystede om titlen som årets vinder af REMA 1000 SIF Cup for seniorer. Dette har været en succes og vi forventer en gentagelse af dette tiltag næste år.


Det har været en sand fornøjelse at følge alle holdene til stævnet, som naturligvis trak rigtige mange hold til fra Fyn og trekants-området. Udover de mange lokale hold, er vi også rigtige stolte over at børn, unge og forældre f.eks. har taget turen helt fra Korsør og Tønder, for at deltage i stævnet.


Mange af holdene, som deltager, har været med i mange år, og de fortæller os, at de sætter stor pris vores stævne, der er kendt for et godt flow, mange kampe og god stemning. Hver række afsluttes med et fælles indløb med lysshow, røg og musik, inden der velfortjent deles medaljer og pokaler ud.


Et stort stævne som dette, vil ikke kunne lade sig gøre uden en masse frivillige kræfter, som gør et stort stykke arbejde, og sidst men ikke mindst vores sponsorer REMA 1000, Kims og Middelfart Sparekasse.


I år tog vi afsked med vores klubdommer Sigfred Sørensen, som de sidste 9 år har været fast mand med fløjten når SIF Cup løb af stablen. Sigfred tog sit dommerkort i 1983 og har i ca. 20 år været tilknyttet Strib IF Fodbold som både manden der kridter baner op, og som dommer. Fløjten er nu lagt på hylden, men vi kan stadig glæde os over, at han fortsat er manden bag kridtmaskinen. Tak for mange gode timer, små dansetrin, bander der skulle forceres, hyggelige snakke og det store engagement.


Tak til deltagere, trænere, gæster, frivillige og stævnets sponsorer.


På gensyn næste år

SIF CUP udvalget


Fakta om Strib IF Fodbold: ca. 300 medlemmer, kåret som årets fodboldklub på Fyn 2019, klubben drives af frivillige kræfter. Hvis I har spørgsmål til SIF CUP, kan I kontakte Marlene Andersen på 2012 9756 – spørgsmål til Strib IF er til Formand Henrik Pedersen 2715 6122.