Menu

Info om kontingentbetaling

Vi har forudbetalt kontingentet - kontingentet er halvårlig og betales i januar og juli. Kontingentet, der opkræves i januar, dækker perioden 1. januar til 30. juni. Kontingentet, der opkræves i juli, dækker perioden 1. juli til 31. december. Kontingentet dækker såvel udendørs som indendørs træning.

Halvårlig Kontingentsats i DKK - Gældende fra 2021

U5/U6 & yngre 600,00
U7/U8/U9/U10 600,00
U11/U12/U13/U14 600,00
U15/U17/U19 600,00
Senior 600,00
Oldboys/Veteraner 600,00
Passiv medlem 150,00
 

 

 

Indmeldelse

Du tilmelder dig på de enkelte hold sider eller i en af vores afdelinger hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp. Gå til Indmeldelse

 

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail adresse.

 

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort.

Udmeldelse sker her

 

Hvad hvis jeg får nyt betalingskort?

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

 

Er det sikkert?

Ja, hverken Strib IF Fodbold eller DBU modtager dine betalingsoplysninger. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

 

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger og sende girokort ud. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid og den tid kan bruges bedre på at udvikle klubben fremfor at rykke for betalinger og sende girokort rundt.

Luk